Select Page

L’Alcalde rep els joves belgues al Consistori.

Vint alumnes i dos professores de Geel, a prop d’Anvers, Bèlgica, es troben en estos moments a Altea participant en un intercanvi d’estudiants que protagonitzen juntament amb l’alumnat de 4t de l’ESO de l’IES Bellaguarda , en el marc del projecte “Escoles Ambaixadores” del Parlament Europeu.

Hui al matí, estos 20 estudiants belgues i les dos professores que els acompanyen han visitat el consistori alteà i han sigut rebuts per l’alcalde, Diego Zaragozí, l’edil Aurora Serrat i la professora Xelo Soler, responsable del projecte a Altea.

Al mes d’abril seran 20 estudiants alteans i dos professores els que es desplacen a Geel per romandre una setmana al municipi realitzant activitats i un projecte relacionat amb la sostenibilitat; a més de visitar Brussel·les i les instal·lacions del Parlament Europeu.

En paraules de Soler, “els alumnes que han vingut s’ho estan passant molt bé i destaquen sobretot que els hi agrada molt el nostre menjar i la gent. L’únic que no valoren positivament la calor d’estos dies perquè no estan acostumats a estes temperatures”.

En el transcurs de la recepció Diego Zaragozí, alcalde d’Altea, ha donat la benvinguda al municipi als estudiants; els ha desitjat una estada feliç i enriquidora, alhora que ha ressaltat de és molt interessant este tipus d’intercanvis educatius i culturals perquè “pense que per tots dos costats s’aprèn molt”.

“Crec que estos intercanvis són bonics i enriqueixen els joves que els protagonitzen. Vull felicitar a la gent que fa possible els intercanvis i també les famílies que ara són acollidores i que al mes d’abril veuran com la filla o el fill gaudeix del viatge i l’estada en famílies belgues”; ha conclòs Diego Zaragozí.

Pin It on Pinterest